Huis #21

Ga je binnenkort op kot in Hasselt of wil je van kot veranderen? Het academiejaar 2024-2025 lijkt nog veraf maar de zoektocht naar een tof kot gaat straks beginnen.

De (ver)bouwwerken aan onze studentenkamers zijn volop bezig zodat we jullie BINNENKORT 11 GLOEDNIEUWE CENTRAAL GELEGEN RUIME KAMERS kunnen aanbieden waarvan enkele voor twee personen. Wees er snel bij en registreer je alvast voor een bezoek ter plaatse in het voorjaar via kotathasselt@gmail.com.

Alle kamers hebben een eigen keukentje, soms met eigen/soms met gedeeld sanitair. De kamers zijn ruim tot zeer ruim (tussen 15 m2 – 28 m2) en worden hoogstaand afgewerkt met kwalitatieve materialen en zullen volledig afgewerkt en gemeubeld (keukentje met koelkast, bureau, kleerkast, wifi via glasvezel, eigen/gedeeld sanitair) worden aangeboden.

Het gebouw heeft een grote gemeenschappelijke en ontspanningsruimte. De tuin zal in het najaar sfeervol worden ingericht.

WIL JE SAMEN OP KOT MET JE LIEF OF MET EEN VRIEND(IN)? Enkele van onze kamers zijn zeer ruim en kunnen gehuurd worden door twee personen.

Heb je interesse, stuur ons een berichtje en meld je aan voor een bezoek ter plaatse, via kotathasselt@gmail.com. Mocht je nog vragen hebben, laat ze zeker weten.
Hopelijk tot gauw!